Política de devolucions i reemborsaments

Visió general

La nostra política de devolucions i reemborsaments té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la vostra compra, no us podem oferir un reemborsament o canvi complet.

Per ser elegible per a una devolució, el vostre article ha d’estar sense utilitzar i en les mateixes condicions en què el vau rebre. També ha d’estar en l’embalatge original.

Diversos tipus de béns estan exempts de ser retornats. No es poden retornar productes peribles com ara aliments, flors, diaris o revistes. Tampoc acceptem productes que siguin articles íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Productes adicionals no retornables:

Per completar la vostra devolució, necessitem el rebut conforme heu realitzat la vostra compra.

Si us plau no envieu la vostra compra al fabricant.

Hi han casos específics en els que només es pot garantir una devolució parcial.

Devolucions

Una vegada que la vostra devolució es rebuda i inspeccionada, us enviem un email per notificar-vos que estem en possessió del vostre article retornat. També us notificarem la aprovació o no de la vostra devolució.

Si l’aprovem, la vostra devolució serà processada i l’import serà automàticament abonat al mètode original de pagament que hagiu utilitzat, durant els següents dies a partir de la recepció de l’article.

Duració o devolucions perdudes

Si no heu rebut encara la devolució, primer comproveu el vostre compte de banc de nou.

Després contacteu amb la vostra compania de targetes de crèdit, pot trigar algun temps abans de que es facil efectiva la devolució oficialment.

A continuació contacteu amb el banc. Sovint es necessari esperar un temps prudencial per què el procés de devolució es porti a terme.

Si heu fet tot el que us indiquem i encara no heu rebut l’import de la devolució, si us plau contacteu-nos al email phoenixmediart@gmail.com

Productes en oferta

Només els productes amb preu regulas poden ser toregular priced items may be refunded. Sale items cannot be refunded.

Canvis

Només reemplacem articles si estan defectuosos o danyats. Si necessiteu canviar-los pel mateix article, envieu-nos un email a phoenixmediart@gmail.com i envieu-nos el vostre article a Passeig de la Generalitat, 46 baixos 08500 Vic (Barcelona) Espanya.

Regals

Si l’article va ser triat com a regal quan vau confirmar la vostra compra i es va enviar directament a la vostra adreça, rebreu un crèdit regal pel valor de la vostra devolució. Una vegada que l’article retornat és rebut, un val de regal us serà enviat.

Si el producte no va ser marcat com a regal quan va ser comprat, o la persona que havia d’entregar el regal tenia la comanda enviada a la seva adreça per entregar-vos l’article desprès, enviarem una devolució a la persona que ha regalat l’article i desprès haurieu de coordinar amb ella la devolució.

Devolucions d’enviaments

Per tornar els productes, heu d’enviar-nos el producte a Phoenix Mediart, Passeig de la Generalitat, 46 08500 Vic (Barcelona) Espanya.

Heu d’assumir el cost del pagament de l’enviament per retornar el vostre article. Les despeses d’enviament no es retornen. Si rebeu una devolució, el cost de l’enviament de la devolució serà deduit de la quantitat a retornar.

Depenent d’on visqueu, el temps. que pot ser necessari per canviar el vostre producte pot variar.

Si esteu retornant articles amb un preu més elevat, heu de considerar utilitzar un sistema d’enviament amb rastreig o contractar una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem el vostre article retornat.

Necessiteu més ajuda?

Contacteu-nos al email phoenixmediart@gmail.com per consultes relacionades amb devolucions i reemborsaments.